Amsterdam is nog steeds een gewilde plek voor een weekendje weg, voor studenten en voor dagjesmensen. Maar wat nu als je in Amsterdam bent en je krijgt pijn in je gebit? Dan kan de reis naar huis een hele onderneming blijken te zijn. Kies- en tandpijn werken verlammend en hoe je je hoofd ook houdt, het blijft veel pijn doen, daar moet je snel actie op ondernemen. Maar hoe doe je dat als je niet in de buurt bent van je eigen tandarts of als het weekend is? Dan neem je contact op met spoedtandarts Amsterdam. Je kunt dan, over het algemeen, nog dezelfde dag terecht. Dat is fijn om te weten!

Mag je zomaar naar spoedtandarts Amsterdam?

Jazeker! Dat wil zeggen, als jij vind dat jouw klachten niet kunnen wachten, kun je al snel bij spoedtandarts Amsterdam terecht. Deze tandartspraktijk is alle dagen van het jaar geopend van 8.00 tot 23.00 uur. De kans is dus groot dat je snel van je klachten afgeholpen kunt worden. Natuurlijk ga je voor je halfjaarlijkse controle gewoon naar je eigen tandarts, maar als de nood aan de man is, staat spoedtandarts Amsterdam voor je klaar.

Wat zegt je verzekering hiervan?

De kans is zeer groot dat jouw ziektekostenverzekering de behandeling bij spoedtandarts Amsterdam gewoon vergoed. Het is slim om dit, voor je een afspraak maakt, even te checken. Aan de andere kant, als je kies is afgebroken of je tand is uitgevallen, dan wil je gewoon zo snel en zo goed mogelijk geholpen worden. Spoedtandarts Amsterdam is er dus voor de echte spoedgevallen. Denk je dat je het red tot een afspraak met je eigen tandarts, dan is dat natuurlijk prima. Denk je dat je teveel pijn of ongemak hebt van de schade aan je gebit, dan kun je gewoon bellen en al snel geholpen worden.

Je gebit is belangrijk!

Het is niet alleen heel handig om goede tanden en kiezen te hebben als je iets wilt kauwen of afhappen, ook als je dat even niet doet is het hebben van een goed gebit, zonder gebreken erg belangrijk. Je tanden zijn toch een groot onderdeel van de eerste indruk die je op iemand maakt. Is er een tand of kroon uitgevallen, dan ziet dat er direct slecht uit. Daarbij voel je je gewoon niet fijn als je gebit niet compleet is. Laat staan als je echt veel pijn hebt of als een tand is afgebroken. Spoedtandarts Amsterdam helpt je weer snel aan een mooie glimlach!