Tafelzeil

Je wil eigenlijk graag een nieuwe eettafel. De deuken staan erin, die keer dat jouw kind los ging met kleurstiften is nog zichtbaar en het hout heeft z’n beste tijd gehad. Maar geld voor een nieuwe tafel is er niet? Kies dan voor een tafelzeil.

Opfrisbeurt met een tafelzeil

Tafelzeil

Een nieuwe tafel is een grote uitgave. Dat geld heeft niet iedereen zomaar beschikbaar. Een tafelzeil is dus een leuke manier om jouw tafel een nieuwe look te geven zonder honderden euro’s uit te hoeven geven. Bovendien kan je tafel zo nog even mee! 

Verschillende soorten

Het leuke van een tafelzeil op je tafel is dat deze er ook weer af kan. Dat betekent dus dat je lekker kunt experimenteren en variëren met verschillende soorten zeil. Wil je gaan voor een solide basis? Kies dan een doorzichtig zeil of een tafelzeil in een effen kleur. Dit creëert rust in je woning en is bovendien stijlvol en chique. Ben je in een gekke bui? Kies dan voor een opvallend patroon met bloemen, planten, dieren of stippen. 

Tafelzeil

Je koopt al vanaf een tientje een mooi tafelzeil. Bovendien hoef je niet te gaan voor gangbare maten in grote winkels. Je kunt tegenwoordig online een tafelzeil op maat bestellen zodat het precies past bij jouw tafel, ook als deze geen gangbare afmetingen heeft. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op zeil te drukken! Zo kun je ook gaan voor een zeil met een fotoprint. Dan weet je ook zeker dat de buren niet hetzelfde exemplaar hebben liggen.