Ziet u het al voor zich? Een heerlijke zomeravond, een knusse herfstavond of een koude winteravond met een kacheltje op uw veranda genietend van een hapje en een drankje met vrienden of uw partner? Gezellig met elkaar aan een stoere tuintafel hout van Tuinwaardig. Wat een heerlijk plaatje! Alleen, u heeft nog geen tuintafel hout van Tuinwaardig. Een tuintafel hout van Tuinwaardig is uniek in zijn soort. Wat een plezier kunt u hebben van uw op maat gemaakte tuintafel waar u heerlijke avonden en zomerse dagen aan kunt beleven! Een tuintafel hout van Tuinwaardig geeft een stoer en stijlvol karakter aan uw tuin. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Dit is geen enkel probleem! De vakmannen van Tuinwaardig bespreken graag met u uw wensen.

tuintafel hout

Tuintafel hout op maat

Bij Tuinwaardig bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte houten tuintafels. Iedere tuin is anders met verschillende oppervlaktes, verschillende indelingen en diverse tuinaccessoires. Door een houten tuintafel toe te voegen aan uw buitenverblijf creëert u een fijne sfeer. De tuintafels van Tuinwaardig worden gemaakt van het beste hout. De vakmannen uit Steenbergen maken op maat gemaakte tuintafels van duurzaam hout en indien gewenst, kunt u er staal aan toevoegen. Zo krijgt een stoer maar stijlvol uiterlijk! De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt uw wensen uiteraard doorgeven. Samen met u bespreken de vakmannen van Tuinwaardig uw wensen en maken zij uw tuintafel speciaal op maar en naar uw wensen. Zo wordt iedere tuintafel uniek en kunt u genieten van uw eigen creatie! Wilt u naast een tuintafel ook tuinverlichting, waterornamenten of benodigdheden voor uw tuin bestellen? Dit is zeker mogelijk bij Tuinwaardig. Zij bieden u alles onder één dak!

tuintafel hout

Verschillende materialen

De tuintafels van Tuinwaardig zijn leverbaar in verschillende maten maar ook in verschillende houtsoorten. Denkt u aan hardhout of aan douglashout. Indien gewenst kunt u ook staal toevoegen aan uw tuintafel. Tuinwaardig werkt graag met hardhout. Hardhout staat bekend om zijn lange levensduur. Zo heeft u jaren plezier van uw prachtige houten tuintafel. De tuintafels van Tuinwaardig worden gemaakt door echte vakmannen die gaan voor de beste kwaliteit. Tuinwaardig staat bekend om zijn unieke designs en stoer maar stijlvol uiterlijk. Alle meubels worden gemaakt uit duurzaam hout met verzinkt of gepoedercoat staal. Hierdoor zijn de meubels onderhoudsvriendelijk. De tuintafels zijn leverbaar in de uitvoeringen douglashout, cumaru hardhout of bilinga hardhout. Tuinwaardig biedt u een uniek aanbod aan in verschillende tuinmeubelen!