WindowDeco is hét juiste adres voor raamfolie of ook te verstaan, glasfolie. Wij hebben in ons huis de folie besteld via deze site en omdat wij een zeer tevreden klant zijn ben ik op het idee gekomen om hierover mijn positieve bericht achter te laten, Omdat ik het echt kan aanraden om hier eens op te kijken. Natuurlijk is dit folie ook elders te krijgen maar er zit nogal wat verschil in van kwaliteit. dit weet ik dan ook weer omdat ik in ons vorige huis een flinke tijd aan het stoeien ben geweest en uiteindelijk niet tevreden was met de randen die ik niet netjes genoeg had afgeknipt.

Een absolute aanrader om eens te kijken op deze site

Bij WindowDeco krijg je om te beginnen alles netjes op maar al thuis gestuurd. Toen ik de raamfolie of glasfolie (hoe ik het ook moet noemen) pakte voelde ik dat dit erg stevig materiaal is, en totaal anders dan ik was gewent. Dankzij de handige instructies die worden vertoont in het filmpje dat op de site staat, heb ik moeiteloos de folie kunnen bevestigen. Het is erg mooi geworden met een professionele uitstraling. En wat ik zo leuk vind is dat het zelf gewoon erg goed lukt! Ik kan het voor particulier maar ook voor zakelijke klanten aanraden om eens op deze site te kijken. Hier word namelijk verder gedacht als alleen het blinderen van je ramen.