Beddenplein topmatras

Een comfortabel matras is essentieel om fris aan een nieuwe dag te kunnen beginnen! Het matras biedt je lichaam die ondersteuning die het ’s nachts nodig heeft om onder meer rug- en nekklachten tegen te gaan. Daarbij is er niets fijner, dan aan het eind van de dag op het dikke matras te kunnen ploffen. Naast een matras kun je ook de aanschaf van een Beddenplein topmatras overwegen. Een topmatras biedt verschillende voordelen, waarover je in dit artikel meer leest. Maak jij momenteel al gebruik van een topmatras?  

Beddenplein topmatras

Voordelen van een Beddenplein topmatras 

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een Beddenplein topmatras op het bestaande matras gelegd. Met het gebruik van een topmatras zal het reguliere matras langer meegaan. Deze wordt immers beter beschermd. Het topmatras neemt vocht op, evenals dat bijvoorbeeld mijten zich in het topmatras zullen schuilhouden. Je reguliere matras blijft op deze manier niet alleen dikker, maar ook schoon. Je kunt het topmatras na verloop van tijd vervangen. 

Beddenplein topmatras

Topmatrassen van diverse materialen 

Topmatrassen worden net als reguliere matrassen gemaakt van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld tussen een topmatras van koudschuim en een model van traagschuim. Het voordeel van koudschuim is dat dit materiaal een zeer goede ventilerende werking heeft. Bij traagschuim profiteer je van het voordeel dat het materiaal zachter en soepeler wordt op plekken waar de lichaamstemperatuur toeneemt. Op deze manier past het matras zich aan naar de vormen van je lichaam. Een techniek waarbij plekken waarop druk staat ontlast worden. Lichamelijke klachten kunnen zo worden tegengegaan.