Na het verbouwen van vrijwel mijn hele huis was de volgende stap het verbouwen van de badkamer. Ik was het vroeger altijd gewend om een bad in mijn badkamer te hebben, ik besloot echter dat voor ruimtebesparing en onderhoudsgemak een douchecabine toch een stuk makkelijker zou zijn. Ik werd echter overdonderd door de ruime keus aan tegels, cabines en overige die online worden aangeboden. Ik vond het hierdoor erg lastig om een goede keus te maken aangezien er nogal wat keuzes gemaakt moesten worden.

De tegels in mijn badkamer waren al erg gedateerd dus deze moesten in ieder geval worden vervangen. Ik wist niet waar ik moest beginnen, er waren diverse kleuren en texturen die me aanspraken. Ik wist echter niet zeker hoeveel tegels ik nodig zou gaan hebben en welke tegel grootte ik het beste kon kiezen. Nadat ik eindelijk diverse keuzes had weten te maken waaronder het kiezen van een nieuwe, dubbele wastafel en de tegels stuitte ik op het volgende probleem. De levering van mijn dubbele wasbak met aanbetaling werd steeds maar uitgesteld toen uiteindelijk het nieuws kwam dat de leverancier failliet was. De bedragen die ik al aan deze leverancier had overgemaakt hoefde ik niet terug te verwachten. Uiteindelijk had ik een nieuwe, vriendelijke leverancier gevonden die mijn wasbak keurig en op tijd leverde. Dit nam veel stress weg aangezien ik me erg onzeker was of er zich meer problemen voor zouden doen.

Inmiddels is de bouw van mijn nieuwe badkamer voltooid, de muren en vloer zijn opnieuw betegeld. Een deel van de badkamer is afgesloten met een glazen schuifdeur, achter deze schuifdeur bevindt zich de douchecabine. Ook de wasbak en wc zijn geplaatst en aangesloten. Ik ben erg blij met het eindresultaat en herken mijn oude badkamer er ook niet meer in terug.

1