Prachtig laminaat met de look van authentieke landhuisplanken, Meister Melango laminaat ziet er schitterend uit en is bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden. Het laminaat heeft een perfecte uitstraling, is in verschillende dessins verkrijgbaar en is in het bezit van een hoogwaardige kwaliteit waar u de Deutsche Gründlichkeit direct in herkent. Wie kiest voor Meister Melango laminaat investeert in een vloer waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Meister_Classic_LB_85_109093_Leisteen_grijs_6136_01

Een royale uitstraling

Bij Meister Melango wordt overal op gelet. De unieke en robuuste laminaat planken worden voorzien van een motief dat nergens op de twee meter lange plank hetzelfde is. Hiermee creëren zij de sfeer van een originele houten vloer. In combinatie met andere kenmerken zoals voegen op de lange kant of rondom, zorgt Meister Melango voor een prachtig geheel. Meister Melango laminaatdelen zijn overigens niet alleen verkrijgbaar als een standaard plank, ook extra brede laminaatdelen maken deel uit van het Melango assortiment.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Meister_Melango_LD_300_20_109026_Eik_Natuur_287_01

Meister Melango laminaat kan simpel en snel gelegd worden. Omdat alle planken voorzien zijn van het Uniclic kliksysteem, kunt u heel gemakkelijk de planken aan alle zijden aanleggen door middel van een vouw- of klikbeweging. Wilt u liever dat een van de professionals van Laminaat en Parket uw vloer komt leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Meister Melango is de investering dubbel en dwars waard!