Het klinkt cliché maar als ik zeg dat ik plezier heb met onze glasfolie meen ik dat ook echt! Ik baalde namelijk enorm van het feit dat ik niet normaal in mijn woonkamer kon zitten. Iedereen die langs liep keek automatisch bij mij naar binnen toe waardoor ik op gegeven moment mijn luxaflex maar dicht heb gehouden. Dit houdt dan ook gelijk in dat ik overdag met de lampen aan in de woonkamer zat….. Hier baalde ik zo van waardoor ik ben gaan zoeken naar een oplossing, het is namelijk totaal niet prettig om in je eigen woonkamer te worden bekeken.

windowdeco-4001

Door op het internet te zoeken naar een oplossing ben ik terecht gekomen op de website van Windowdeco. Dit bedrijf heeft diverse soorten in glasfolie waarmee je de ramen als het ware kan bedekken zodat er niets meer naar binnen kan kijken. Dit vond ik enorm prettig waardoor ik ervoor heb gekozen om een set te bestellen, echter viel het mij nog tegen hoeveel variatie er te vinden is… Ik kon niet kiezen! 

Doordat ik hier erg snel een oplossing in wilde zien heb ik er voor gekozen om de eerste de beste te bestellen die ik zag. Dit was gelukkig ook een van mijn favoriete soort! Uiteindelijk heeft het twee dagen geduurd voordat het netjes bij mij werd bezorgd, nog geen tien minuten later had ik het al op de ramen geplakt!