Als de buren bij ons thuis niet gewoon op de bank zitten, dan klinkt het alsof ze bij ons door de woonkamer lopen. Het is namelijk zo dat wij in een oud pand wonen en wij horen daarom werkelijk alles als de buren ook maar een beetje bewegen. Dat is onze buren ook niet kwalijk te nemen want ze zijn heel stil, maar wij hebben gewoon een heel slechte isolatie in ons huis waardoor wij elkaar altijd horen. Wij wilden daarom graag iets aan dit probleem doen omdat wij het ook niet prettig vonden dat wij onze buren zo in de gaten konden houden. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een akoestisch plafond te laten aanbrengen. Wij wisten namelijk dat er zoiets bestond als een akoestisch plafond en daarom wilden wij graag weten of een akoestisch plafond ook een optie zou zijn voor ons. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van marcelwesseling konden gaan. Als je namelijk online gaat zoeken wie je een akoestisch plafond kan leveren, dan kom je vrijwel gelijk bij deze mensen terecht. Ik heb daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om hier goede zaken te doen en ik heb gemerkt dat je hier voor een hele goede prijs een goed akoestisch plafond kunt bestellen. Ik ben daarom gelijk maar even contact gaan leggen met deze mensen omdat ik graag van hen wilde horen wat zij precies voor mij konden betekenen. Ik heb toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren die men mij te bieden had. Ik ben daarom ook blij dat ik hier ben gaan informeren want dankzij dit bedrijf kon ik uiteindelijk een akoestisch plafond in ons huis laten aanbrengen en nu wij dit akoestisch plafond eenmaal hebben, had ik gewild dat wij dit tien jaar eerder hadden laten doen. Het is namelijk zo dat wij nu niks meer horen van de buren en dat wij nu een veel mooier plafond hebben.

Een akoestisch plafond was de oplossing van ons probleem

Het is niet alleen zo dat wij door ons akoestisch plafond geen last meer hebben van onze buren, het is ook nog eens zo dat wij zelf minder echo in ons huis hebben. Ook dat is heel fijn want daar werden wij soms ook wel een beetje gek van. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site terechtgekomen ben en ik kan u aanraden om ook een keer te gaan kijken naar wat deze mensen u allemaal te bieden hebben.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van deze mensen, dan kunt u gewoon even:

  • Naar marcelwesseling.nl surfen
  • Bekijken wat deze specialisten voor u kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men u zou aanraden

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft voor uw woning. U zult merken dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat u geluidsprobleem wordt opgelost. Lees meer…